RIN kurs spyling

Vannsenteret lanserer erfaringsseminarer!

Senteret skal bidra til økt kompetanse og bruk av gode løsninger i VA-bransjen. Et sentralt grep for å oppnå nettopp det er å skape en arena for erfaringsutveksling. Der du kan møte, utveksle erfaringer og knytte kontakt med andre som jobber med det samme. Det er stor vilje til å dele kompetanse og erfaringer i bransjen, og senteret vil bygge videre på dette engasjementet.

I første omgang fokuserer vi på operativ drift av ledningsnett. Vi samler VA-fagfolk fra kommuner og andre aktive i bransjen og inviterer leverandører inn for oppfølging av brukererfaringer

Vannsenteret er bygget med infrastruktur tilrettelagt for nettopp denne type samhandling og øvelsesaktiviteter.

Vi har gleden av å invitere til de første erfaringsseminarene innen følgende temaer:

Fjernkontroll og digital datainnhenting
• Vanntap og lekkasjearbeid


Seminarene vil gå over to dager. Dag 1 – presentasjoner fra brukere som deler erfaringer. Dag 2 – leverandører inviteres inn for praktisk demo av løsninger og utstyr.

Fjernkontroll og digital datainnhenting – uke 39

Har du full oversikt over muligheter og begrensninger i fjernkontrollteknologien?
Hva er de daglige utfordringene?
Er du sikker på at din kommune gjør rasjonelle anskaffelser?
Vet du hvordan dine kolleger i andre VA-enheter effektiviserer arbeidet med hjelp av digitale registreringsenheter ute på anleggene?

Målgruppe: VA-fagfolk i kommunene som arbeider med å drifte, vedlikeholde eller anskaffe elementene i et FK- system eller system for digital datainnhenting. VA-driftsingeniører, VA-planleggere eller VA-ledere som ønsker mer innsikt og bygge nettverk på dette fagområdet.

RIN kurs lekkasjesøk
Deltakere på RINs kurs i lekkasjesøk på Vannsenteret i mai 2024 trener på marklytting.

Vanntap og lekkasjearbeid – uke 41

Hvordan håndterer din kommune vanntap og lekkasjearbeid?
Hva er de daglige utfordringene?
Hva skal til for å lykkes?
Er du nysgjerrig på hva andre med tilsvarende problemstillinger gjør?
Hvilket utstyr bruker dere, hva vurderer dere?

Målgruppe: Kommunale VA-rørleggere og VA-ledere, ansvarlige for vannsoner og mengdemålere, prosjekterende, rådgivere, byggeledere og prosjektledere.

Meld din interesse for ett eller begge seminarer her. Ytterligere informasjon om datoer med detaljert program og mulighet for påmelding kommer tidlig i august. Følg med på våre nettsider og ved å registrere deg her for vårt nyhetsbrev.

Similar Posts